Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Грижа за устните през зимата

Бръчки не се образуват върху меки и добре овлажнени устни

Затова е необходимо да ползвате хидратиращи балсами или вазелин. Ако сте склонни към авитаминоза и устните се лющят, използвайте продукт с витамин А и Е, които стимулират обновяването на клетките и бранят кожата от вредните свободни радикали.

За дамите козметичният пазар предлага богата гама червила и блясък за устни, обогатени с витаминни комплекси. Когато ги избирате, прочетете етикета и се уверете, че съдържат овлажняващи съставки. Актуални за сезона са интензивните цветове – от бургундско червено до пурпурно и кафяво. Не забравяйте, преди да оцветите устните, да ги минете с балсам или с фон дьо тен, за да изравните основата. Класика в грима е съчетаването на няколко нюанса блясък за устни, които обогатяват макиажа.

Козметичните компании лансират лечебни балсами и за мъже. В тях главна роля играят масло от жожоба, витамин Е, пантенол, които успокояват напуканата кожа и омекотяват устните. Балсамът с прополис, пчелен восък, палмово и рициново масло и витамин Е овлажняват пресъхналата кожа и се борят против поява на херпеси.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *