Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Антиоксидантите ще ви извадят от есенната депресия

През ноември, когато сме в очакване на зимата, въпросът за здравето и грижите за него става особено актуален

Правилното балансирано хранене не само ще ви помогне да сте в идеална форма, но и ще способства за укрепването на имунитета в периода на есенната авитаминоза…

Постарайте се да увеличите употребата на продукти, богати на витамини и антиоксиданти. Именно антиоксидантите са главните съюзници на човека в борбата за здраве и дълъг живот. Още повече че много от тези продукти са ни добре познати: черен и зелен чай, червено вино, цитрусови плодове, лук, маслини и соеви зърнени храни.

Един от най-богатите природни източници на антиоксиданти е кафето, което мнозина възприемат само като източник на бодрост и енергия. Оказва се, че полезните свойства на тази благородна напитка съвсем не се изчерпват с това.

Антиоксидантите са защитници на нашия организъм, които неутрализират действието на свободните радикали, като ни помагат да оставаме здрави и красиви. Всеки ден човек е подложен на въздействието на множество неблагоприятни фактори, в резултат на което в нашия организъм се образуват свободни радикали – разрушители на клетките, които не само ускоряват процесите на стареене, но и са една от основните причини на много опасни болести, в това число рак и сърдечни заболявания. Затова всекидневната употреба на кафе е препоръчителна, стига да спазвате определена мярка. Пийте не повече от две еспресо на ден, а ако ползвате домашна машина, дозата може и да 3 или 4 чашки.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *