Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Знаете ли тези здравни факти и подробности за отслабването?

Има фактори, които на пръв поглед изглеждат незначителни, но помагат да се отървем от излишните килограми

Около 3,5кг за2 месеца отслабнали тези хора, които се хранели в стая, боядисана в сиво-розовата гама.

Немските учени Ханс Фрюлинг и Курт Ауер стигнали до този извод, след като провели изследване, в което участвали 118 човека. Оказало се, че сивото и бледорозовото приглушават апетита и дори в някои случаи предизвикват отвращение към храната. А оранжевият цвят има обратното действие – стимулира апетита.

Скачането на въже не е само детска игра, а и отлична алтернатива на кардиотренировката. Ако скачате без прекъсване в продължение на 10 мин. в бързо темпо, ще изгорите цели 130 калории. Освен това ще заздравите сърдечносъдовата си система, ще направите мускулите на краката по-стегнати и еластични. Тази тренировка не изисква нито предварителни умения, нито скъпо оборудване. Достатъчно е само малко празно пространство. Ще го откриете най-лесно в парка.

В организма на хората, които са в добра физическа форма, се изработват повече молекули, изгарящи мазнините. До този извод стигнали специалисти от Масачузетския университет. Тяхното изследване, първо по рода си, показало, че редовните занимания с фитнес дотолкова променят обмяната на веществата, че са в състояние да променят химичния състав на кръвта. След 10-минутна тренировка на бягаща пътечка скоростта на преработка на мазнините, захарите и аминокиселините на хората от контролната група се увеличила с цели 98%.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *