ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Злоупотребата с храна и лекарства може да доведе до рак

Храната като рисков фактор

Експертите преценяват, че една трета от ра­ковите случаи могат да се отнесат към нездра­вословното хранене. Повишената консумация на животински мазнини повишава риска от рак на червата. С храната ние приемаме и цяла па­литра канцерогенни вещества като например нитрозамин и нитрозамид в осолените месни изделия, пушените риба и сирене. Нитратното съдържание в зеленчуците и питейната вода не­прекъснато се покачва. Слюнката, стомахът и червата и сами произвеждат собствени за орга­низма нитрозамини. Освен това нитрозамини се намират в дима от цигарите и пуритеци най-много в дима, който поглъщат непушачите. При печенето се образуват бензпирени, ако мазнина­та капе в жарта. Тези канцерогенни вещества възникват и ако сгорещената мазнина започне да пуши в тигана, намират се и по тъмната ко­жа на студено пушените ястия, афлатоксинът е отрова, която произвеждат някои плесенни гъби и предизвиква предимно рак на стомаха у черния дроб. Тя се съдържа в плесенясалите хра­нителни продукти и дори когато плесента бъде отстранена. Мухлясали хранителни продукти (преди всичко орехи, пушен бут, хляб, мармалад) би трябвало винаги да се изхвърлят изцяло. Гъ­бите, които се използват за производството на сирене, не произвеждат тази отрова. Тежки метали като кадмий, хром, никел и арсен се на­мират в нарастващи концентрации в зърното, житата и плодовете, в гъбите, вътрешности­те, месото и рибата. Те също така се имат пред вид като евентуални причинители на рак.

 

Медикаментите като рисков фактор

В продължение на десетилетия бушува дискуси­ята за канцерогенното действие на таблетки­те „антибебе“, без да е казана последната дума. Естрогените, прилагани при остеопороза, са идентифицирани като канцерогенни по отно­шение на матката, а в същото време предпаз­ват от рак на яйчниците. За мехлемите, съдържащи катран и арсен, също съществува съмнение, че предизвикват рак при дълга употреба.

Когато трябва да се избира между силни лекарствени средства и биологично чист природен продукт, предимството винаги е на страната на хранителните добавки. В българските аптеки вече може да се намери новият препарат ГЕРМАНОР 132 (Germanor 132). Той е уникално съчетание от три витални медицински гъби, известни в цял свят с действието си против най-страшните заболявания, включително и ракови. Те са богати на органичен германий, открит от японския учен Казухито Асаи и признат като природно чудо. Уникалният биоактивен комплекс от гъбите Шиитаке, Майтаке и Рейши са богати на полизахариди с уникална структура, които са естествен източник на елемента германии.

Попадайки в клетките, германият задейства редица процеси водещи до

ПОДПОМАГАНЕ НА ИМУНИТЕТА, КРЪВООРОСЯВАНЕТО НА МОЗЪКА И КРАЙНИЦИТЕ, ПОДОБРЯВАНЕ НА ПАМЕТТА И ЗРЕНИЕТО.

 

В ГЕРМАНОР 132 ефектът на биоактивния комплекс е подсилен от витамин С, който е незаменим за човешкото здраве. Само 1-2 капсули дневно са безценни и при:

  • химиотерапия и лъчетерапия;
  • атеросклероза;
  • проблеми с черния дроб и бъбреците;
  • повишено ниво на пикочната киселина в кръвта;
  • диабет, бронхит, алергии и др.

 

Слънце, цигари и алкохол водят до рак

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “Злоупотребата с храна и лекарства може да доведе до рак

  1. Алексия Иванова каза:

    Учудващо беше за мен да разбера колко канцерогенни съставки има в ежедневната храна която поглъщаме. В семейството ми има раково болни и реших, като човек, който се грижи за здравето си да променя начина си на живот като започна от храненето. Така стигнах до хранителната добавка Германор 132, която се оказа, че има изключително силно превантивно и профилактично действие срещу канцерогенни образувания.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *