ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Кожата около очите старее два пъти по-бързо

Кожата около очите е много фина и деликатна, защото почти няма мастни жлези

А това означава, че се нуждае от ударно подхранване и овлажняване, за да не се покрие рано с бръчици. За да я запазим по-дълго време здрава и сияйна, е необходимо да се грижим правилно за нея.
Никога не сваляйте грима с помощта на вода и сапун! Това още повече дехидратира и без това сухата кожа на околоочния контур. Единственият безопасен начин за почистване на клепачите са специалните продукти, които фирмите предлагат в различни форми: течни, кремообразни, във вид на пяна или гел. След това я тонизирайте с лосион. Не го пренебрегвайте, защото повишава с 38% ефективността на крема за околоочния контур, който се нанася на финала на ритуала.

Изборът на продуктите за така деликатната зона зависи от типа кожа. Изберете си средство, наситено с витамини, антиоксиданти, колаген, еластин и хиалуронова киселина – с една дума, всички необходими компоненти, забавящи стареенето на кожата. Много добър избор са кремовете, съдържащи липозоми или нанозоми. Тези микроскопични „мехурчета“ имат родствена на клетъчната мембрана структура, благодарение на което без труд проникват в дълбоките слоеве на кожата. И което е най-важно – липозомите и нанозомите не са празни, те са запълнени с активните вещества, включени в крема. От само себе си се разбира, че тези полезни съставки не остават на ниво епидермис, а заедно с „мехурчетата“ попадат в дермата, което означава, че действат много по-ефективно. И още един важен елемент – кремът за околоочния контур трябва да има У В-филтри, предпазващи епидермиса от въздействието на слънчевите лъчи.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *