Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Истината! Ето как жената си избира сексуален партньор!

Обърнете внимание – ето как нежните създания избират мъжкарят, който да застане до тях

От дълги години по отношение на схващането на избора на партньор от страна на жените се е посочвало обстоятелството, че той става въз основа на избора на този от мъжкарите, при който комбинацията от гени е най-добра.

Това е и познатата теория на Дарвин за сексуалния подбор, която теория продължава да се радва на популярност и към днешна дата. Според нея, биологията, а и женската, дават преимущество на този самец, който успее да докаже, че е притежава най-голяма потенциал да създаде достойно поколение.

Като доказателства в тази посока се извеждат емблематичните пера на мъжкия щраус или рогата на елена, които нямат реално предназначение, освен в посока на това да впечатлят представителките ма женския пол.

Да, обаче, редица проведени наскоро проучвания извеждат, че причина, поради която женските избират един или друг самец, е много по-различна, тъй като има мъжки екземпляри, които не се отличават с авторитетна външност, но за сметка на това са идеални партньори, бащи, защитници.

Макар че преобладават примерите от животинското царство, смята се, че това е и механизмът, по който се избира сексуален партньор и от страна на дамите.

Не бива обаче да се отхвърля напълно и теорията на Дарвин, категорични са експертите.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *