ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Ето защо тънката талия привлича и ще привлича мъжете!

Тънката талия от край време е символ на женственост и сексапил!

Ако си мислите, че тънката талия е средство, с което жените съблазняват представителите на силния пол от днес или вчера, то жестоко сте се заблуди. Факт е, че още от дълбока древност този детайл от фигурата на нежните създания се е оценявал по достойнство от господата и е печелел както необходимото внимание, така и доста повече.

Нещо повече – дори жените залагат на тънката талия в собствената си фигура като на най-важния символ на женствеността.

Причина за това има и тя се свързва с това, че инстинктивно заложено във възприятията на мъжа е да свързва тънката талия с плодовитостта на жената. Американски експерти, които са провели серия от задълбочени изследвания, са установили, че още от Древността се е възприемало, че жената, която е с тънка талия, е най-здрава, най-плодовита, най-добър избор за мъжа.

Това разбиране е единственото, което е свързано с възприятията за човешката фигура и което е издържало на проверката на времето – от Античността та чак до наши дни.

Различни свидетелства за това разкриват, че независимо от расата, тънката талия е с решаващо значение. В писания в индийски и китайски книги са открити подобни доказателства. Материали в тази посока са разпознаваеми и в свидетелства за красота от Древния Египет – при описанието на Нефертити, любимата и изключително красива жена на фараон Рамзес II.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *