Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Полипите в жлъчката се лекуват бавно

  • Често основна причина за появата на полипи в жлъчката е консумирането на мазна и пържена храна

 

Здравейте! Помогнете ми със сьвети и народни рецепти (ако не е вредно), за да се избавя от полипи имам проблеми и със задстомашната жлеза.

Никола Ненов – с. Брягово

 

Полипите в жлъчния мехур сами по себе си са разрастване на лигавицата от въ­трешната повърхност на органа. Често те се развиват като резултат от употребата на голя­мо количество мазна и пържена храна, защото се променя обмяната на холестерола. Но при вас може да е усложнение на холецистита, или на дискинезия в жлъчните пътища, както и послед­ствие от жлъчно-каменна болест. Qm това следва да направите извода, че за да избегнете появява­не на полипи, трябва да лекувате заболяванията

на жлъчния мехур. Ако не сте го направили още, поискайте направление за специалист и започнете лечение. Най-добри- ят начин за лечение на полипи в жлъчния мехур е с настойка от змий­ско мляко – една супена лъжица сушена билка се залива с половин литър гореща вода и остава да престои един час. Накрая се прецежда. Пийте по една трета чаша три пъти на ден, половин час преди ядене. Лечебният курс е един месец, след това прекъсване за 10 дни, пак един месец ле­чение и прекъсване за 10 дни. След три такива курса прекъснете за два месеца и, разбира се, пак продължете. Полипозата е много упорито заболя­ване и изисква търпение. По време на лечението избягвайте употребата на мед и- други пчелни продукти, освен прополис. По принцип не се препоръчват каквито и да са биостимулатори.

 

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

За Lekuva.net – в-к „Доктор”

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *