Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Кръвта от алигатор е ново сензационно лекарство

Учени от Университета на Луизиана, САЩ, съобщиха, че кръвта от алигатор е лекарство, което може да предизвика медицинска сензация. Те твърдят, че тази кръв има изключителни качества за заздравяване на рани. В течение на хилядолетия алигаторите са понасяли тежки наранявания в битките за оцеляване в джунглите. Оставали живи само онези от тях, чиято кръв можела да унищожава агресивните микроби и вируси, да стимулира бързото заздравяване на тежки рани. Учените приложили елементи от пречистена кръв от алигатори на 117 доброволци с наранявания и изгаряния. Резултатите били учудващи. Раните на лекуваните с алигаторска кръв заздравели 2 пъти по-бързо, изгарянията били излекувани по-бързо от обичайното. Смята се, че в кръвта на алигаторите има природни антибиотици и повишени вещества на имунитета, които са още непознати на науката. Но проучванията в следващите години могат да дадат на медицината препарати, който да предизвикат бърз прогрес в лечението на раните и изгарянията.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *