Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Виагра не изхабява мъжете

„Вярно ли е, че Виаграта изхабява мъжката потентност? Притеснявам се, защото моят партньор понякога употребява тези хапчета.“
Между най-новите заблуди в лечението на сексуалните нарушения е, че виагра изхабява мъжете. Потентността не е акумулатор, който при продължително използване се изтощава. Тя се определя от възрастта, състоянието на мъжкия организъм и готовността на половите му органи за секс. Виагра като медикамент не води до привикване и не изхабява сексуално мъжа, ако се взема съобразно неговите физически възможности. Изтощаване може да настъпи поради прекален секс, предизвикван с виагра, и несъобразен е физиката и психиката на мъжа. Но това изтощаване е напълно обратимо.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *