Понякога сексът вреди

Изпитвайки невероятно удоволствие от оргазма човек се стреми отново и отново към него, като използва и допълнителни методи за изостряне на силните усещания. Но истината е, че сексуалните игри са не само удоволствие.

От оргазма човек може да умре.Има и статистика: по време на сексуалната игра мъжете умират 20 пъти по-често от жените, защото на тях се пада основното натоварване. Обаче при жените оргазмът може да завърши фатално. Известни са случай, когато при особена активни партньорки по време на секс се случва инфаркт или асфиксия (задушаване) от обилната сперма или изплъзнал се в гърлото презерватив.

Сексът това е стрес. Физически е именно така: по време на секса се повишават температурата и кръвното налягане., променят се кръвообращението и сърдечният ритъм. Освен това в кръвта се отделят наведнъж много хормони. Всичко това означава,че при партньорите, особено мъжете със сърдечни проблеми, могат да възникнат сериозни неприятности, дори и смъртен изход. В рисковата група са и хората с наднормено тегло, както и тези с резки колебания в кръвното налягане.

Стимулаторите вредят. Те „обновявaт” либидото, на не „обновяват” другите системи на организма. И ако мъжът сексуално се усеща по-млад, неговото сърце и неговите кръвоносни съдове не се подмладяват. Сексът,. предизвикващ  активен приток кръв, по този начин оказва натоварване, с което сърцето и съдовете не могат да се справят. Резултатът е инфаркт или инсулт, в зависимост от това коя именно система в организма ням да издържи претоварването.

Изневерите също се отразяват много зле. Съществува статистика: 75 на сто от мъжете починали по време на сексуални ласки, са завършили житейския си път в постелята на любовница или проститутка.

Оралният секс. По време на оргазъм жената може така силно да стисне краката си, че да задуши партньора си. Може би не знаете, но проститутките често носят в чантичките си клофелин, а помощта на който лишават от съзнание човек и го ограбват.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

От първия до “Понякога сексът вреди

  1. Pingback: 5 мита за презервативите – не им вярвайте! | Лекува нет

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *