Латексът на презервативите докарва алергия

Здравейте ! Проблемът ми е следния : Преди известно време /около седмица/ след полов контакт с момиче, при който ползвах презерватив ми се появиха множество малки червени пъпчици по основата на пениса и в окосмената част, която е в близост с основата му. Тези пъпчици в последствие се преобразуваха в ранички, подобни на набраздявания (болезнени при допир) и кожата стана много суха. До сега (около месец след появяването им) раничките още не са заздравели. Не съм се консултирал с лекар за което нямам извинение. Моля виь кажете ми с какво може да съм се заразил, сериозно ли е и по какъв начин да се лекувам!

Георги АНГЕЛОВ, Враца

Малко трудно е само по описание да ви се постави диагноза, но не се касае са венерическа болест, гъбички или друга полово предавани болести. По-вероятно е да е някаква непоносимост към латекса, от който се произвеждат кондомите. Моят съвет е да проведете лечение с препарата Триклобактер като го използвате за интимен шампоан един път дневно в продължение на седмица. След това намазвайте обрива с Антисептичен крем на Himalaya herbals два пъти дневно.

Д-р Лидия Хинева – Lekuva.net

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *