Златните бижута влияят зле на нервната система

Носете сребро, защото не вреди на организма

 

злато здраве Въпреки че са красиви и се носят от много хора, златните бижута не влияят добре на всички. Благородният метал действа зле на нервната система и дори може да предизвика срив, предупреждават група учени.

Освен че могат да предизвикат срив, златните бижута могат да доведат до депресии и да нарушат сериозно обмяната на веществата в човешкия организъм, казват специалистите.

Трябва обаче да се отбележи, че златните накити не върху всеки влияят по този начин. Най-лошо действат на хора, които са крайно емоционални.

„Не е препоръчително болните от епилепсия да носят злато, защото блясъкът от златото може да предизвика у тези хора пристъпи на заболяването“, обясняват изследователите. Те казват, че хората, които живеят в мегаполисите, също не бива да носят злато, тъй като в големия град безтуй са изложени на голям стрес и честа депресия.

„Носете украшения от сребро. Белият метал не влияе негативно върху организма“, казват изследователите.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *