Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Златните бижута влияят зле на нервната система

Носете сребро, защото не вреди на организма

 

злато здраве Въпреки че са красиви и се носят от много хора, златните бижута не влияят добре на всички. Благородният метал действа зле на нервната система и дори може да предизвика срив, предупреждават група учени.

Освен че могат да предизвикат срив, златните бижута могат да доведат до депресии и да нарушат сериозно обмяната на веществата в човешкия организъм, казват специалистите.

Трябва обаче да се отбележи, че златните накити не върху всеки влияят по този начин. Най-лошо действат на хора, които са крайно емоционални.

„Не е препоръчително болните от епилепсия да носят злато, защото блясъкът от златото може да предизвика у тези хора пристъпи на заболяването“, обясняват изследователите. Те казват, че хората, които живеят в мегаполисите, също не бива да носят злато, тъй като в големия град безтуй са изложени на голям стрес и честа депресия.

„Носете украшения от сребро. Белият метал не влияе негативно върху организма“, казват изследователите.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *