Как да намалим вредното въздействие от компютъра?

Има много естествени средства, които ще ви предпазят от вредното влияние на електромагнитните вълни

компютър вреда

• В помещението, в което има компютър, обезателно трябва да има живи растения. Особено добре е те да са розови или червени пеларгонии и растения от семейството на бегониите. А в непосредствена близост до компютъра, монитора или отдясно на процесора можете „да заселите“ кактус. Това уникално растение значително ще помогне да предпазите здравето си.

• Силно защитно действие срещу вредните емисии на компютъра оказва червената глина. От нея можете да моделирате три топки, всяка с диаметър около 3 см. Едната поставете между монитора и клавиатурата, а другите две в това време трябва „да си почиват“ (желателно на перваза на прозореца), така че върху тях да попада слънчева светлина, а понякога и свеж въздух.

Всяка топка трябва да прекара една седмица до монитора и две седмици да се пречиства. Тоест веднъж седмично топката до монитора се сменя с една от двете, намиращи се до прозореца. Веднъж на половин година глинените топки трябва напълно да се подменят, като използваните е най-добре да се изхвърлят, пише вестник „Феномен“.

• Защитно свойство има и колофонът. Вземете парче колофон, за препоръчване с формата на куб със страна не по-малко от 1,5 см или паралелепипед с размери 2x4x1 см, и го поставете пред монитора. Той трябва да стои там през цялото време. Сменя се след година.

• Жените могат да си позволят и една твърде приятна защита срещу електромагнитното излъчване на компютъра – кехлибарения наниз. Но имайте предвид, че кехлибарът трябва да е обработен, а мънистата да са с кръгла форма. По големина могат да са различни. На мъжете ще помогне обработено парче кехлибар в левия джоб на сакото, на височината на гърдите. Кехлибарът трябва да е шлифован, без остри ъгли, пише вестник „Феномен“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *