Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Как да намалим вредното въздействие от компютъра?

Има много естествени средства, които ще ви предпазят от вредното влияние на електромагнитните вълни

компютър вреда

• В помещението, в което има компютър, обезателно трябва да има живи растения. Особено добре е те да са розови или червени пеларгонии и растения от семейството на бегониите. А в непосредствена близост до компютъра, монитора или отдясно на процесора можете „да заселите“ кактус. Това уникално растение значително ще помогне да предпазите здравето си.

• Силно защитно действие срещу вредните емисии на компютъра оказва червената глина. От нея можете да моделирате три топки, всяка с диаметър около 3 см. Едната поставете между монитора и клавиатурата, а другите две в това време трябва „да си почиват“ (желателно на перваза на прозореца), така че върху тях да попада слънчева светлина, а понякога и свеж въздух.

Всяка топка трябва да прекара една седмица до монитора и две седмици да се пречиства. Тоест веднъж седмично топката до монитора се сменя с една от двете, намиращи се до прозореца. Веднъж на половин година глинените топки трябва напълно да се подменят, като използваните е най-добре да се изхвърлят, пише вестник „Феномен“.

• Защитно свойство има и колофонът. Вземете парче колофон, за препоръчване с формата на куб със страна не по-малко от 1,5 см или паралелепипед с размери 2x4x1 см, и го поставете пред монитора. Той трябва да стои там през цялото време. Сменя се след година.

• Жените могат да си позволят и една твърде приятна защита срещу електромагнитното излъчване на компютъра – кехлибарения наниз. Но имайте предвид, че кехлибарът трябва да е обработен, а мънистата да са с кръгла форма. По големина могат да са различни. На мъжете ще помогне обработено парче кехлибар в левия джоб на сакото, на височината на гърдите. Кехлибарът трябва да е шлифован, без остри ъгли, пише вестник „Феномен“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *