Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Зъбите на дракона се забиват безпощадно в нашето здраве

Магнитните излъчвания от компютрите и мобилните телефони са все така вредни, както винаги са били

магнитно поле
Всички знаем, че пространството около нас е запълнено с всевъзможни енергетични полета и електромагнитни излъчвания, генерирани от битовата техника (телевизора, радиото, хладилника и др.). Към тях се присъединява и компютърът…

Затова честата им употреба не е особено препоръчителна. Или ако се налага, то трябва да се вземат няколко защитни мерки. Най-вече онези, които работят поне 8 часа пред компютър. Заплахата от въздействието на електромагнитните излъчвания върху човешкия организъм е отдавна доказан научен факт. С него са свързани редица заболявания – на първо място страдат нервната, имунната, ендокринната и кръвоносната система. Това се изразява в повишена умора, главоболия, разстройства на съня, алергии, анемии, нарушения на репродуктивната функция. Уместно би било да се използва определението, което китайците дават на излъчването, идващо от компютъра – „зъбите на дракона“.

За да се намали нивото на вредните емисии на монитора, без да се прибягва до скъпоструващи филтри, понякога е достатъчно просто да се промени местоположението на компютъра в помещението. За целта е необходимо устройството да се постави от южната или югозападната страна по отношение на човека, който работи на него, тъй като силовите линии на фоновото електромагнитно излъчване излизат от северния полюс и завършват в южния, пише вестник „Феномен“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

От 2 до “Зъбите на дракона се забиват безпощадно в нашето здраве

  1. Йордан Иванов геолог каза:

    Нови програмни продукти облъчват жестоко от екрана на компютъра милиони жертви. „Зъбите на драгона“ са свързани с жестока вражеска цивилизация причинила тежки увреждания на земята и марс при тн „Първо пришествие“ според теренни проучвания.

    В момента стотици милиони водачи на МПС са принудени да увреждат тежко и завинаги биосферата на земята ни с все по жестоко вредни бели проникващо радиоактивни скенери инсталирани вместо доказано безвредни фарове.
    Активирани са милиарди аномални зони .

    Враговете ползват спец наркотици и проникващо пси препрограмиране за прокарване на все по нагло вредни оръжия срещу земята и слънцето.

  2. Йордан Иванов геолог каза:

    За първи път видях тежко увреждани зони от зъбите на дракона по магистрала Тракия от разклона за Карлово към София.. Активирани са от холограмни оръжия нагло престъпни некаконно лепени на предни стъкла на автомобили.
    Тежко увреждани в момент аса милиони деца с нагло НЕзаконна видео дигитална техника в училищата.повредени от облъчване тип“Черни зъби на драгона“ може да видите в гимназии Строшмаш Плевен,КБУ Ловеч и „Васил Левски Троян.Виждат се групи о няколко деца тежко трайно нелечимо облъчени от нова видео техника.Експерти да направят проучване и да видят в кои още стотици ясли,градини и училища има опасна видео терористична техника

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *