10 начина, по които той ви изневерява, без да има връзка

Когато стане дума за това, че мъжът изневерява, автоматично мислим за извънбрачни връзки. За забранен секс…

изневерява
Изневярата не винаги означава секс с някой друг

Ако ваш близък обяви, че бракът му е приключил, едно от първите неща, за които се чудите, е дали не изневерява на жена си? Дали случайно не се среща с друга, или пък тя е имала афера… А може и двамата да са потърсили утеха и разбиране в обятията на някой нов? Но онова, за което не се сещаме, са множеството начини, по които нелоялността се прокрадва в брака, причинявайки опустошение, не по-малко страшно от класическата изневяра.

Той може да ви изневерява, без да прави секс с никой друг. И това е не само вярно, ами и напълно възможно. Нелоялността в брака е форма на измама и не става дума за секс. Всъщност, това е бавна, брачна смърт. Докато извънбрачната връзка е като изстрел в сърцето, постоянната нелоялност е като нож в гърба.

Ето 10 начина, по които той ви изневерява, без да има връзка:

1. Говори за вас зад гърба ви

Как се усеща това? Има леки промени в хората около вас. Независимо дали става въпрос за ваши приятели, за колегите му или семейството, забелязвате постепенна промяна в отношението на хората. Те могат да започнат да се отнасят с вас с по-малко уважение и повече сарказъм. Могат да започнат да показват признаци на неоправдана агресия. Объркани сте, защото преди сте имали солидни отношения с този човек (или хора). Не, проблемът не сте вие; това е сигурен знак, че някой се оплаква от вас зад гърба ви.

2. Залага семейните пари

Хазартният му навик се превърнал в хоби. Нямате представа колко пари всъщност се губят в черната дупка на хазартната му зависимост. Кой знае колко време прекарва, например в игра на карти, залагания на спортни събития, ходене до казиното и т.н.. Ето това е страшното – той залага вашето и бъдещето на децата! Едва ли има нещо по-нелоялно от това.

3. Той взема едностранни решения

Съпругът ви някога вземал ли е важно решение, което засяга цялото семейство, без да се консултира с вас? А ако решенията са повече от едно? Помислете за това каква е вашата роля в брака, за да не се превърнете в статист без реплики…

4. Придава по-голямо значение на своите приятели, работа или познати

Ако е въпрос на избор и съпругът ви често избира други хора или събития вместо вас, въпрос на време е да се почувствате измамени. Особено притеснително е, ако той непрекъснато има желание да впечатли другите, оставяйки вас и децата на заден план.

5. Той е Худини

По тази точка не са нужни кой знае колко обяснения. Съпругът ви или вашия приятел е като Худини – когато имате нужда от него, той просто изчезва.

6. Той споделя смущаващи неща за вас в социална обстановка

Всички имаме „скелети в гардероба“ и последното нещо, от което се нуждаем, е съпругът ни да ги „показва“ пред приятели и семейството ни в случайни, неочаквани моменти. Може би го прави, за да подобри собствения си имидж за ваша сметка? Но каквато и да е причината, вие сте на показ. Това не праща ли доверието между вас по дяволите?

7. Прекарва много време с хора, които не познавате

Разбира се, всички имаме приятели, с които половинката ни не е в чак толкова близки отношения. Не всичко в един брак или връзка трябва и може да бъде двустранно споделено. Но, ако съпругът ви се стреми да ви държи на дистанция от тях (него или нея), това е червен флаг. Може би крие нещо от вас.

8. Често нарушава обещанията, които е дал

Той намира извинения за всичко, което не е успял да направи, въпреки че е обещал – за всичко, непрекъснато!

Това може да е нещо дребно или няколко важни неща, но така или иначе се чувствате измамени. Действията му или липсата на такива, говорят по-силно от думите, и това е факт.

9. Бизнесът му е неясен

Неговите бизнес сътрудници, колеги, срещи и извънградски пътувания са неясни. Ако той не обсъжда по някакъв начин бизнеса си или работата с вас, какво крие? Плюс това, едно такова премълчаване може да означава, че има и други тайни. Въпреки че не е неестествено да има някои тайни от вас, не бива да чувствате така, все едно съпругът ви е загадка.

10. Той е зависим

Вашият любим има пристрастяване към някое от следните: наркотици, алкохол, хазарт, порнография или работа. Зависимостта винаги е на първо място за зависимия – с цената на всичко и на всички останали. Зависимият предава доверието и е нелоялен към най-близките си. Въпреки че в някои случаи може да се преодолее, често семейството страда най-много.

Заключение: измамата и нелоялността, в крайна сметка, не винаги са свързани със секса

Не можем да кажем „той е свестен мъж, защото няма връзка “. Не, защото, ако той прави някои от тези 10 неща, това е изневяра. Той пренебрегва вашето доверие, вяра и приятелство. Нелоялността е един от най-фините, но жестоки начини, по които съпругът изневерява.

Какво може да научите от всичко това?

Ще ви е по-лесно да забележите ранните предупредителни признаци на нелоялност. Вместо да се тревожите за друга жена, вече разбрахте, че измамата може да се случи и без секс. Може да научите какво да търсите в следващата си връзка, за да не страдате. Сега знаете, че новият ви партньор трябва да осигурява защита вместо излагане, почит вместо пренебрежение, уважение вместо презрение и доверие вместо подозрение. Ако безразличието поражда нелоялност, тогава любовта е тази, която позволява вярност.

Забележка: 10-те признака за изневяра без секс, изброени по-горе, на 100 процента се отнасят и за жените, не само за мъжете.

Източник: woman.ru

крем АНТИПИГМЕНТ
АНТИПИГМЕНТ – крем за премахване на пигментни кожни петна

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *