Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

10 начина, по които той ви изневерява, без да има връзка

Когато стане дума за това, че мъжът изневерява, автоматично мислим за извънбрачни връзки. За забранен секс…

изневерява
Изневярата не винаги означава секс с някой друг

Ако ваш близък обяви, че бракът му е приключил, едно от първите неща, за които се чудите, е дали не изневерява на жена си? Дали случайно не се среща с друга, или пък тя е имала афера… А може и двамата да са потърсили утеха и разбиране в обятията на някой нов? Но онова, за което не се сещаме, са множеството начини, по които нелоялността се прокрадва в брака, причинявайки опустошение, не по-малко страшно от класическата изневяра.

Той може да ви изневерява, без да прави секс с никой друг. И това е не само вярно, ами и напълно възможно. Нелоялността в брака е форма на измама и не става дума за секс. Всъщност, това е бавна, брачна смърт. Докато извънбрачната връзка е като изстрел в сърцето, постоянната нелоялност е като нож в гърба.

Ето 10 начина, по които той ви изневерява, без да има връзка:

1. Говори за вас зад гърба ви

Как се усеща това? Има леки промени в хората около вас. Независимо дали става въпрос за ваши приятели, за колегите му или семейството, забелязвате постепенна промяна в отношението на хората. Те могат да започнат да се отнасят с вас с по-малко уважение и повече сарказъм. Могат да започнат да показват признаци на неоправдана агресия. Объркани сте, защото преди сте имали солидни отношения с този човек (или хора). Не, проблемът не сте вие; това е сигурен знак, че някой се оплаква от вас зад гърба ви.

2. Залага семейните пари

Хазартният му навик се превърнал в хоби. Нямате представа колко пари всъщност се губят в черната дупка на хазартната му зависимост. Кой знае колко време прекарва, например в игра на карти, залагания на спортни събития, ходене до казиното и т.н.. Ето това е страшното – той залага вашето и бъдещето на децата! Едва ли има нещо по-нелоялно от това.

3. Той взема едностранни решения

Съпругът ви някога вземал ли е важно решение, което засяга цялото семейство, без да се консултира с вас? А ако решенията са повече от едно? Помислете за това каква е вашата роля в брака, за да не се превърнете в статист без реплики…

4. Придава по-голямо значение на своите приятели, работа или познати

Ако е въпрос на избор и съпругът ви често избира други хора или събития вместо вас, въпрос на време е да се почувствате измамени. Особено притеснително е, ако той непрекъснато има желание да впечатли другите, оставяйки вас и децата на заден план.

5. Той е Худини

По тази точка не са нужни кой знае колко обяснения. Съпругът ви или вашия приятел е като Худини – когато имате нужда от него, той просто изчезва.

6. Той споделя смущаващи неща за вас в социална обстановка

Всички имаме „скелети в гардероба“ и последното нещо, от което се нуждаем, е съпругът ни да ги „показва“ пред приятели и семейството ни в случайни, неочаквани моменти. Може би го прави, за да подобри собствения си имидж за ваша сметка? Но каквато и да е причината, вие сте на показ. Това не праща ли доверието между вас по дяволите?

7. Прекарва много време с хора, които не познавате

Разбира се, всички имаме приятели, с които половинката ни не е в чак толкова близки отношения. Не всичко в един брак или връзка трябва и може да бъде двустранно споделено. Но, ако съпругът ви се стреми да ви държи на дистанция от тях (него или нея), това е червен флаг. Може би крие нещо от вас.

8. Често нарушава обещанията, които е дал

Той намира извинения за всичко, което не е успял да направи, въпреки че е обещал – за всичко, непрекъснато!

Това може да е нещо дребно или няколко важни неща, но така или иначе се чувствате измамени. Действията му или липсата на такива, говорят по-силно от думите, и това е факт.

9. Бизнесът му е неясен

Неговите бизнес сътрудници, колеги, срещи и извънградски пътувания са неясни. Ако той не обсъжда по някакъв начин бизнеса си или работата с вас, какво крие? Плюс това, едно такова премълчаване може да означава, че има и други тайни. Въпреки че не е неестествено да има някои тайни от вас, не бива да чувствате така, все едно съпругът ви е загадка.

10. Той е зависим

Вашият любим има пристрастяване към някое от следните: наркотици, алкохол, хазарт, порнография или работа. Зависимостта винаги е на първо място за зависимия – с цената на всичко и на всички останали. Зависимият предава доверието и е нелоялен към най-близките си. Въпреки че в някои случаи може да се преодолее, често семейството страда най-много.

Заключение: измамата и нелоялността, в крайна сметка, не винаги са свързани със секса

Не можем да кажем „той е свестен мъж, защото няма връзка “. Не, защото, ако той прави някои от тези 10 неща, това е изневяра. Той пренебрегва вашето доверие, вяра и приятелство. Нелоялността е един от най-фините, но жестоки начини, по които съпругът изневерява.

Какво може да научите от всичко това?

Ще ви е по-лесно да забележите ранните предупредителни признаци на нелоялност. Вместо да се тревожите за друга жена, вече разбрахте, че измамата може да се случи и без секс. Може да научите какво да търсите в следващата си връзка, за да не страдате. Сега знаете, че новият ви партньор трябва да осигурява защита вместо излагане, почит вместо пренебрежение, уважение вместо презрение и доверие вместо подозрение. Ако безразличието поражда нелоялност, тогава любовта е тази, която позволява вярност.

Забележка: 10-те признака за изневяра без секс, изброени по-горе, на 100 процента се отнасят и за жените, не само за мъжете.

Източник: woman.ru

крем АНТИПИГМЕНТ
АНТИПИГМЕНТ – крем за премахване на пигментни кожни петна

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *