ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Как да се предпазим от рак на гърдата чрез детоксикация на подмишниците?

Детоксикация на подмишниците е страхотен и ефективен начин за детоксикация на тялото, с който да се предпазим от рак на гърдата

 

Този вид детоксикация също така може да ви помогне да намалите риска от рак на гърдата.

рак на гърдата
Детоксикация

Според много клинични проучвания, има непропорционално висок брой рак на гърдата, който е с произход от горния външен квадрант, територията на която прилагаме козметичните продукти за подмишници. Тъй като тъканите на млечната жлеза са най-вече мастни, там се съхраняват най-много токсини и за най-дълго време. Повечето конвенционални дезодоранти и продукти за тялото, които се използват ежедневно, съдържат алуминиев хлорохидрат, парабени, пропиленгликол, триклозан, TEA, DEA, FD & C оцветители и други токсични химикали. Някои от тези химикали имитират естроген и по този начин увеличават риска от рак на гърдата. В повечето случаи рак на гърдата първоначално се развива като хормонално зависим рак, като развитието на болестта корелира с покачаването нивата на естроген.

Ние всички знаем, че потенето е важна функция на тялото. Нашата пот съдържа химикали, които се борят със някои заболявания и затова е жизнено важно да се поддържат порите под мишниците чисти. Освен това, има една група от лимфни възли под кожата ни в подмишницата, които работят за отстраняване на чуждите клетки. Продуктите, в които има много химикали, са пречка за отстраняването на токсините. Въпреки това вие можете да направите детоксикация на мишницата, чрез която да помогнете на тялото ви да се освободи от токсините, химическите остатъци и да се отпушат порите.

Предотвратяване на рак на гърдата чрез детоксикация на подмишниците

Необходими съставки:

1 супена лъжица органичен ябълков оцет
3 капки етерично масло от розмарин
5 капки етерично масло от кориандър
1 супена лъжица бентонитова глина

Инструкции

Смесете ябълковия оцет и глината в стъклена купа и добавете етеричните масла. Трябва да се получи смес, която е малко по-плътна от кисело мляко. Нанесете тънък слой от тази смес и на двете мишници и оставете да изсъхне. Изплакнете след известно време. Правете тази детоксикация всеки ден, докато усетите че потта ви вече не мирише толкова неприятно.

Пийте много вода по време на периода на детоксикация, защото тялото ви се нуждае от течности за категоричното изчистване на всички токсини.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

От първия до “Как да се предпазим от рак на гърдата чрез детоксикация на подмишниците?

  1. М.Читаков каза:

    небиволол – американците /Университета в Хюстън отпусна 1,1 милиона долара за проучване на използването на лекарства за високо кръвно налягане за рак- nebivolol, одобрено от FDA лекарство за високо кръвно налягане, е ефективно при лечението на рака на гърдата/ – а какво ще кажете за това или ще преписваме и ще го внедряваме след 10 години ако се докаже

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *