Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Сол и йодна мрежа стопират болките при остеохондроза

Вече всеки втори човек в света страда от болки в гърба и ставите

йод Това вече е обикновено явление и сред младежите. В последните години расте броят на заболяванията на гръбнака и ставите на ръцете, обусловен от продължителното седене пред компютъра. Остеохондрозата все по-често се открива дори при подрастващи…

При остеохондрозни и ставни болки се препоръчва да направите йодна
мрежа. Ако е поразен гръбнакът, намазват се с йод две вертикални линии през вътрешния край на лопатките, още една – покрай целия гръбнак, и две – между двете прокарани. Именно на тези линии се намират биоактивните точки, с помощта на които иглотерапевтите снемат болката.

При болки в ставите, остеохондрозни и радикулитни болки се използва сол: торбичка с обикновена или морска сол, нагрята на тиган, се поставя на болезнения участък до изстиването й.

Болните стави могат да се натриват със сол, разтворена в мед и водка.

При ревматизъм помага и най-обикновен домашен сапун. Разтваря се в 70-процентен спирт и с този разтвор се натриват болните места.

Много добре действат компресите от втасало ръжено тесто. Тестото се завива в марля и се поставя на болезнената
област, предварително разтрита със спирт. Отгоре се слага хартия, след това дебел слой памук и се увива с найлон. Компресът престоява един час. Процедурите се правят през ден, а курсът е 5 -7 процедури.

Болните стави реагират добре и на кашица от настъргана варена ряпа или суров лук. Схемата е: върху кашицата се поставя полиетилен, след това памук, а отгоре – бинт.

Ако страдате от ревматизъм на краката, можете да ушиете торбички от памучна или ленена тъкан с формата на краката ви, да накъсате брезови листа и да ги напълните с тях. Вечер поставяйте краката в торбичките така, че дебелият слой листа равномерно да ги обхване от всички страни. Краката ви силно ще се потят и ако листата се намокрят прекалено, трябва да ги смените. Процедурата продължава не по-малко от два часа (още по-добре е да спите с такива „чорапи“). След няколко сеанса настъпва значително подобрение.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

От първия до “Сол и йодна мрежа стопират болките при остеохондроза

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *