Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Милена Иванова, специалист по фън шуй: Енергийно почистване се прави винаги след дълга болест или смърт

Специалистката обяснява как се прави енергийно почистване след продължителна болест или смърт

негативна-енергия Енергийното почистване има за цел да увеличи положителна енергия, казва Милена Иванова, специалист по фън шуй.

Сградите имат свое, самостоятелно излъчване, което зависи от това на какво място са и кой е живял в тях. Ако е върху стари гробища или болница, вибрира с тежка енергия.

Когато отиваме в ново жилище или офис, в България традиционно се освещават помещенията. Така, според православната религия, се гонят зли духове.

Практиката във фън шуй е малко по-различна. Ритуалът по почистването се прави със сол, звуково, със свещи или тамян. При първия начин по ъглите и край стените за 24 часа се ръси морска или хималайска сол. Ръси се върху фолио, за да се събере след това, без да се докосва. Изхвърля се в течаща вода (в тоалетната), но не в кофа. Не бива да се изсмуква с прахосмукачка.

Звуковото почистване се прави с тибетски звънци, пеещи купи, родопски чанове и с пляскане на ръце. Тръгва се от вратата наляво. В същия ред запалените свещи се поставят във всички стаи по няколко на пода, като от мястото на всяка трябва да се вижда предишната.

Най-ефективно е каденето с тамян (не синтетичен) в кандило или на въглени в метална лопата – тогава пушекът е обилен. На въглените може да се поръсят и билки – салвия, босилек. Пак се започва от входа по часовниковата стрелка и стените се минават от долу на горе, пише Здраве без лекарства. Светената вода също изчиства. Тя и тамянът се използват последни.

Преди енергийното почистване се махат боклуците, обира се прахта по мебелите, минава се с прахосмукачка и се мие подът. Вместо почистващи препарати във водата за пода се капват 10 капки етерично масло – лавандула, евкалипт, карамфил, чаено дърво.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

От първия до “Милена Иванова, специалист по фън шуй: Енергийно почистване се прави винаги след дълга болест или смърт

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *