Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Прочистване на организма с плодове

Детоксът е задължителен, ако искате да сте здрави

Ако сте решили да започнете да водите здравословен живот, то първото нещо, с което трябва да се заемете е да изчистите организма от натрупалите се шлаки и токсини.

Детоксът е задължителен като се има предвид големите количества изкуствени съставки, които се съдържат в храните.
Добрата новина е, че не е нужно да се подлагате на дълги и изтощителни режими, за да прочистите организма си, а можете да го направите чрез консумацията на определени плодове.

Най-полезният плод за детокс на организма е годжи бери. Той набира все по-голяма популярност в световен мащаб, благодарение на множеството ползи за здравето.
Той доставя необходимите количества витамин С и бетакаротин на организма. Според експерти, малките червени плодчета съдържат няколко пъти повече витамин С, отколкото портокалите и лимоните.

Детоксът е задължителен, ако искате да сте здрави
Детоксът е задължителен, ако искате да сте здрави

Този витамин помага за неутрализацията на свободните радикали и възпрепятства уврежданията, които причиняват те.
Подпомага и образуването на антиоксиданта глутатион, който участва в детоксикацията на химическата лаборатория на организма /черния дроб/.

Лимоните, както и лимоновият сок също са много добър вариант за прочистване на организма.
Този плод стимулира освобождаването на ензими и преобразува токсините във водоразтворима форма, за да бъда отделени по-лесно.

Другият полезен плод, с който можете да прочистите организма си е грейпфрутът. Той е с високо съдържание на ликопен, който подпомага борбата със свободните радикали.
Разбира се не трябва да забравяме зеления чай и водата, които са много важен елемент от всяка една програма за прочистване на организма, пише puls.bg.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *