ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Започнете деня си с полезна тонизираща напитка (рецепта)

Върши чудеса за организма

Ако започнете деня си с тази тонизираща напитка, освен че ще се чувствате бодри и работоспособни през целия ден, ще подпомогнете до голяма степен работата на организма си.

Тази толкова освежаваща напитка ще ви е от полза за поддържането на здрава кожа, ще ви избави от досадния запек, ще понижи стойностите на кръвното ви налягане и ще намали до голяма степен риска от инсулт и сърдечно-съдови заболявания.
И всичко това, благодарение на една от съставките в напитката – екзотичното киви. Освен това този плод ще подсили имунитета ви и щу подпомогне за поддържането на цялостното здраве на организма.

Ако превърнете в навик приема на тази напитка вместо закуска, ще усетите разликата още след първите няколко дни от приема й. Ето продуктите, които са ви необходими, за да си приготвите вълшебната напитка:
1 ½ ч.ч. лед /натрошен/
1 ч.ч. кисело мляко
3 кивита
3 с.л. мед
2 банана

Върши чудеса за организма
Върши чудеса за организма

Обелете бананите и кивито и ги нарежете на парчета. Изсипете плодовете в блендер и добавете киселото мляко и меда. След като разбиете добре съставките, добавете леда и отново разбийте. Получената вълшебна смес се съхранява в стъклена кана. Изпивайте по една чаша всяка сутрин вместо закуска, пише framar.bg.
Както вече споменахме освен прекрасния освежаващ вкус, тази напитка притежава редица полезни за здравето качества.

Какво по-хубаво от това да започнете горещите летни сутрини с разхлаждаща и освежаваща напитка, която освен всичко друго е и изключително полезна за здравето?

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *