ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Как да избелите зъбите си с активен въглен? (ВИДЕО)

По-странен начин за избелване на зъби едва ли сте виждали, но точно поради тази причина той е и много ефективен

активен въглен Избелването на зъбите е една доста скъпа процедура, която не всеки може да си позволи. Често избелването на зъбите е и болезнен процес, който причинява доста болка. Но, от друга страна – всеки мечтае за снежнобяла усмивка.

Нашият съвет: идете на зъболекар. Нека първо специалист се погрижи за блясъка на усмивката ви, и след това поддържайте бялото у дома, без да използвате агресивни пасти и методи.

Има изобилие от народни рецепти за избелване на зъбите. Повечето от тях са много ефективни. Днес ще ви предложим един не чак толкова популярен и малко стряскащ метод за избелване на зъби у дома. Можем да го наречем дори странен метод, защото едва ли сте си представяли, че ще избелвате зъбите си с нещо толкова черно, като активен въглен.

За да се опита този метод, можете просто да си купите от която и да е аптека активен въглен. Ако той е на таблетки, ще трябва да го счукате, за да стане на прах. Точно този прах се слага върху четката. Във видеото са показани детайлите.

За да се получи добър резултат, е задължително да миете зъбите си всяка сутрин с активен въглен в продължение на не по-малко от 3 до 5 минути. Добрият резултат няма да отнеме много време.

Беше ли ви интересно да научите този нов метод за избелване на зъби у дома? Смятате ли да пробвате? Ако отговорът е да – споделете статията с приятели. Нека те също да започнат избелващата процедура с активен въглен и сравнете резултатите.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *