Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

АРТИЛЕЙН /ARTILANE

Съдържа ензимно хидролизиран колаген, хиалуронова киселина, доматен концентрат с 2% ликопен, кверцетин, витамин С

Предназначение

артилейн
С артилейн ставите остават здрави

АРТИЛЕЙН е продукт от нов тип, с чиято помощ се овладява износването на ставния хрущял. Приемът на продукта балансира състава на вътреставната течност, съхранява ставната цялост или при увредени стави насърчава регенеративни процеси, улеснява движенията, съдейства за добра кондиция на скелета и скелетната мускулатура. Препоръчва се при възрастови и травматични промени в ставите, при възпалителни процеси на костната и съединителната тъкан с болки и намалена подвижност. Доказано ефективен при артрози.

Как се приема

АРТИЛЕЙН е дозиран продукт: препоръчва се прием на една монодоза дневно – изпива се съдържанието на стандартния флакон чисто или разтворено в половин чаша вода.

Основният компонент – колаген, попълва дефицитите на организма от този важен компонент. Може да се приема продължително, без странични ефекти. Подобрява кондицията при всички видове ставни и костно-ставни проблеми; овладява болката и подпомага преодоляването на сковаността. Износването на ставите при активно спортуващи или възрастни се забавя; доказано е, че контролираният прием на колаген може да съдейства за увеличаването на дебелината при износен ставен хрущял с до 17%.

Хиалуроновата киселина има съществен принос за поддържане еластичността на съединителната тъкан; допринася за съхраняване гъвкавостта и подвижността на ставите. Ликопенът от доматения концентрат упражнява силен антиоксидантен ефект, което защитава тъканите от оксидантен стрес и предпазва от злокачествени изменения на клетките. Кверцетинът е флавоноид със специфична роля за укрепване на имунната система; действа противовъзпалително и укрепва болките. Присъствието на витамин С в композицията на АРТИЛЕЙН оптимизира сумарния лечебен и профилактичен ефект на продукта.

Възможни нежелани ефекти

Не са съобщени.

Кога НЕ БИВА да се приема

Няма специални препоръки за ограничен прием при рискови потребителски групи. Продуктът е хранителна добавка; максималната дневна доза е един стандартен флакон – не я превишавайте!

Взаимодействие с други медикаменти

Няма съобщени взаимодействия на АРТИЛЕЙН с лекарствени продукти, с негативни последици за здравето на потребителя.

________

Усреднена цена в аптеките – 50 лв за опаковка от 15 стандартни монодози

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *