Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Тази отвара за разреждане на кръвта ще ви освободи от лекарствата

Когато кръвта е гъста, тя може да причини много проблеми със здравето

отвара Високо кръвно налягане е проблем, който е свързан с гъстата кръв. Неразредената кръв носи много дискомфорт и е опасна за човешкото здраве. Но традиционната медицина знае прост и доста ефективен начин, който ще ви помогне да разредите кръвта, да нормализирате както кръвното налягане, така и работата на сърцето. Ако пиете отварата редовно може да си спестите доста пари за лекарства. Когато кръвта нормализира гъстотата си, това ще ви спести и проблеми като постоянна умора, световъртеж, отичане на крайниците, влошена работа на черния дроб.

Необходими съставки:

5 чл. л. борови иглички;
2 супени лъжици плодове от шипка;
2 супени лъжици кора от лук.

Начин на приготвяне:

Сипете всички съставки в един литър студена вода, нека да заври и изключете котлона. нека да остане така поне десет минути. След като изстине се прецежда. По желание може да се подслади с мед, но едва когато е изстинало.

Пийте тази отвара в продължение на 2 дни. Сутрин, обед и вече преди хранене или когато сте жадни. Курсът на лечение е 4 месеца. Подобряване може да се случи в рамките на 5 дни – първо изчезва главоболието, а месец по-късно можете да се опитате да ползвате пак поетапно антихипертензивни медикаменти. Тази отвара има също имуноукрепващо свойство и е превантивна мярка срещу грип. Действа като много силен диуретик. Ако от време на време жабуркате устата си с нея, ще ви помогне и при кървене от венците.

Възползвайте се от тези съвети, ако сте запознати с проблема с гъстата кръв или пък имате високо кръвно. След време сами ще забележите, подобряване на здравето. Споделете тази проста рецепта с приятелите си!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От 3 до “Тази отвара за разреждане на кръвта ще ви освободи от лекарствата

  1. Аз каза:

    Кой преведе рецептата??????????????
    Какво е това кора от лук?????????????????
    За люспи от лук съм чувала, за кора не бях!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • Йордан каза:

      Пие се в продължение на 2 дни.Курсът на лечение е 4 месеца.
      Как да го разбирам това,не знам?

  2. бай Миле каза:

    додре е когато преписвате рецепти,,,,,,но пишете боровите иглички зелени ли са или пожълтели ,пязани ли са или не,,,,кората от какъв лук е суха (мокра) рязана или мачкана,,,,шипката зелена или узряла,,,,,,,,,,,,,,,,,,ИЛИ САМО СИ ПИШЕТЕ ДА СЕ ПРАВИТЕ НА ИНТЕРЕСНИ,,,,,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *