Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Лечение на кисти със сок от репей

В народната медицина сок от пресните листа na репея се използва успешно за лечение на различни видове кисти

сок от репей

Репеят ще се справи с кисти на бъбреците, матката и кисти на яйчниците при жените. Лечението със сок от репей е дълго и изисква дисциплина, но след като се употребява редовно това природно средство за лечение, болните обикновено успяват да се отърват от кистите без да се прибягва до операция.

Репеят е билка, която често е пренебрегвана, защото хората я мислят за плевел. Старите билкари знаят, че макар и да е невзрачен на външен вид, широкоразпространения репей е способен да се справи с някои от най-страшните и упорити болести. Репеят, например, помага при миома и има силни противоракови свойства. Репеят регулира метаболизма на тялото, лекува целия стомашно-чревния тракт, прочиства кръвта. Помага и при косопад.

Рецепта за сок от репей

Младите листа от репей (месец август е крайният срок за бране на тази билка), се изчистват, измиват се и се правят на сок с помощта на блендер. Течността се съхранява в хладилник. Желателно е да се снабдите с по-голямо количество от билката.

Пийте по схема, без да пропускате:

Ден първи и ден втори – по 1 чаена лъжичка 2 пъти на ден.

Ден трети, четвърти и така нататък – по 1 чаена лъжичка 3 пъти на ден.

Курсът на лечение е един месец. Ако кистата все още създава притеснения и не е изчезнала напълно, лечението трябва да се повтори. В повечето случаи три месеца е достатъчен срок за лечение със сок от репей.

По време на лечението може да втривате репей в кожата около засегнатия участък – ако имате кисти на бъбреците, втрийте малко в областта на кръста. Това ще засили въздействието и ще ускори възстановяването.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *