Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Как натрупването на слуз уврежда здравето?

Смята се, че много от проблемите на човешкото здраве са вкоренени в претъпканата с отпадъци отделителна система на тялото

слуз
В повечето случаи това се дължи на блокирането на слуз.

Мислите ли, че във вашето тяло няма слуз? Помислете за това отново. Слуз се натрупва в носа и гърлото, дори и да не сме хремави или болни. Какво ще кажете за носа? Колко пъти на ден ползвате кърпичка? Колко пъти плюете слуз и храчки?

Всеки човек, хранещ се с конвенционална храна, страда от факта, че неговата отделителната система е запушена с слуз. Тази отровна тиня образувана от останките на храната, започва да се натрупва още от момента на раждането. Тази слуз не само запушва носа, гърлото и белите дробове, но също така може да се намери в стомашно-чревния тракт от устата, надолу и завършва с ануса.

Съвременната храна е слузообразуваща. По-голяма част от цивилизованата диета се основава на пържени храни, аламинути и други обработени храни. Млечните продукти също са виновни за образуването на слуз. Когато кръвта, пълна с кръвни отпадъчни продукти, се връща към сърцето чрез вените, тя веднага се изпомпва през белодробната артерия към белите дробове. Така от кръвта се отделя въглероден диоксид и се поглъща животворния кислород. Кислородът участва в процесите на храносмилането и елиминирането на токсините. Ето защо разходките на чист въздух трябва да бъдат част от дневните физически упражнения за поддържане на здравето.

И така – как ни разболява натрупаната слуз?

Аденоиди – възпаление или увеличение на жлезите, които се намират в близост до сливиците.

Тонзилит – възпаление на гърлото, причинено от присъствието в организма на голямо количество продукти от разграждането на хранителни отпадъци.

Астма – натрупването на слуз в бронхите води до затруднено дишане. Заболяването се причинява и от натрупването на слуз.

Бронхит се развива в резултат от натрупването на слуз в организма.

Възпалението на белите дробове се дължи на прекомерно натрупване на слуз и други отпадъци.

Грипът се причинява от прекомерно натрупване на телесни хранителни отпадъци и продукти от обмяната на веществата, които са благоприятна почва за разплод и въздействие върху дихателните органи на патогенните бактери.

Катар – изобилие от слуз в лигавиците.

Към всички тези болести трябва да добавим ринит и ларингит, както и немалко усложнения в работата на стомаха, заради натрупаната слуз в него. Слуз има дори и в клетките, като нейното натрупване спомага за образуването на мастни депа, целулит и други.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *