ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Това са съветите на д-р Йоана Будвиг за лечение на рак и по-добро здраве

Преди да започнете диетата на доктор Йоана Будвиг, прочетете нейните съвети и правила

budwig_g Само така ще може да постигнете 100-процентова победа над болестите, ще подобрите здравето си и ще добиете перфектен външен вид. Съветите на доктор Будвиг са практични и са свързани не толкова с емоционалното състояние, колкото с начина, който ще ви помогне да се подготвите по-добре за спазването на нейния хранителен режим.

Методът „Будвиг“ успешно помага на хора с рак, но също така лекува и артрит, астма, фибромиалгия , диабет, кръвно налягане, множествена склероза, болест на сърцето, псориазис, екзема, акне и други хронични заболявания.

Преди да започнете, вие трябва да имате три необходими уреда, които ще ви помогнат за приготвянето на рецептите. Това са кафемелачка, сокоизтисквачка и блендер. Кафемелачката ще ви е необходима за смилането на лененото семе. Задължително е да ползвате ленено семе, което сте смлели у дома, малко преди да направите рецептата, а не купешко ленено брашно.

Какво трябва да имате в кухнята, за да може да изпълнявате рецептите на Йоана Будвиг? Какви са продуктите, които ще са ви необходими, не само за прилагане на нейния метод, но и като част от диетата, която ще пазите?

Това са:

Стевия, суров непастьоризиран мед, ксилитол (от брезите), сушени фурми, смокини – пресни и сушени, ягодоплодни, боровинки и плодови сокове, които да служат като подсладители. Забравете за бялата, кафявата и прочие рафинирана или нерафинирана захар.

Билките в естествената им форма. Пийте чист чай, без да добавяте нищи. Използвайте сезонни билки и такива, които растат в същата географска ширина, на която живеете.

Всички ядки (сурови и непечени) са добре, с изключение на фъстъци.

Всички семена са добри, слънчогледовите семки не са за препоръчване.

Естествено, натурално какао и кокосово масло.

Черен чай за ободряване. Редувайте със зелен чай и забравете за кафето – то е токсично.

Всяко брашно е допустимо, доколкото то е 100% пълнозърнесто. Царевицата е най-добре да се избегне, защото предизвиква образуването на гъбички и често е подложена на генетични манипулации.

Кисели краставички, които сами сте отгледали и сами сте направили.

Замразени плодове, извара, козе мляко, което може да разреждате с вода също е добре дошло на вашата трапеза.

МНОГО ВАЖНО: Купувайте ленено масло само от здравословен магазин, който гарантира, че е качествено и чисто. Лененото масло ЗАДЪЛЖИТЕЛНО съхранявайте в хладилник. Не купувайте ленено масло от магазин, който не го съхранява в хладилник.

Пийте само дестилирана вода или вода от обратна осмоза.

Яжте редовно кайсиеви ядки. Те са богати на витамин В17.

ВАЖНО – МОЛЯ ПРОЧЕТЕТЕ: Въпреки че Методът Будвиг ще ви помогне изключително в стремежа ви за изобилно здраве, сам той не може да бъде достатъчен, особено ако състоянието е в по-напреднал стадий.

Независимо дали имате рак или друго хронично здравословно състояние, това е много лично нещо. Това, което работи за един пациент, може да не работи за друг. Всеки пациент реагира различно заболяването и на различните лечения, които са на разположение.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *