Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

СЕДАТИФ ПС / SEDATIF PS

Съдържа активни компоненти от самакитка, беладона, градински невен, змийска млечка, абрус прекаториус, червена калина, захароза, лактоза, магнезиев стеарат

Предназначение

SedatifPC-BOX-BGСЕДАТИФ ПС е хомеопатичен лекарствен продукт, препоръчван на възрастни и деца при неспокойни състояния, напрегнатост, емоционален дисбаланс, тревожност, нарушено качество на съня. Добър при лица, подложени на стрес и психически натоварвания.

Как се приема

СЕДАТИФ ПС се приема по лекарска препоръка. Стандартната доза е по две таблетки три пъти дневно. Таблетките трябва да се държат в уста до пълното им разтваряне. За деца под една година таблетките трябва да се разтворят в малко вода.

Таблетките се приемат между храненията.

При неволно предозиране е необходима консултация с медицинско лице.

Възможни нежелани ефекти

Не се очакват странични ефекти. При свръхчувствителност към някоя от активните съставки или помощните вещества теоретично са допустими алергични реакции, за които е необходима лекарска консултация.

Кога НЕ БИВА да се приема

СЕДАТИФ ПС не бива да се приема при заболявания, свързани с непоносимост към лактоза и захароза. Необходимо е повишено внимание и точна преценка при потенциални потребители с глюкозо-галактозна малабсорбция, изомалтазна недостатъчност, свръхчувствителност към фруктоза: те  не трябва да приемат СЕДАТИФ ПС.

Не бива да се прилага при очаквани алергични реакции към някой от компонентите.

Няма клинични и експериментални данни за употреба при бременност и кърмене, но прилагането се счита за безопасно.

Взаимодействие с други медикаменти

Няма регистрирани лекарствени взаимодействия с негативен ефект.

Усреднена цена в аптеките – 6 лв за опаковка от 40 таблетки

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *