Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Как отслабна Ники Кънчев?

Ники Кънчев се е стопил до неузнаваемост. Водещият на „Стани богат” е смъкнал поне 10 килограма от иначе пухкавото си тяло. С този вид Ники изглежда поне петилетка по-млад, а и здравето му вече е блестящо. Това си личи и по лекия тен, който Кънчев има от началото на пролетта.

Тайната на отслабването на Ники се крие в строга диета. От година водещият започнал да следи стриктно какво слага в корема си. Това дало резултат, но било само половината от истината за новата върхова форма на шоумена. Всъщност Кънчев се обърнал към стария и познат метод за сваляне на излишното – спорта. Всяка седмица Ники се потял поне по час в залата, но заниманията му не били никак скучни. Вместо да вдига тежести и да прави обратна тяга, журналистът гонил волейболната топка. В заниманията му помагал бившият волейболен национал Евгени Иванов – Пушката. Двамата се сближили много покрай спорта и вече не минавало седмица без да се чуят и да се поизпотят заедно.

„Вярно е, че той само като си вдигне ръцете и дори да не отскача, аз съм безпомощен. Но дори само това, че играем един срещу друг, че

отслабване
Ники Кънчев отслабна

сме заедно на полето е достатъчно да кажа, че и аз го мога…”, хвали се пред приятели Ники.

Желанието му да се стегне и да заприлича на атлет не е само резултат на личната му суета. Кънчев повече от всичко искал да е в по-младежка форма от връстниците си заради дъщеря си. Момиченцето е на 6 и догодина ще е ученичка. За да не му се присмиват другите родители, Ники искал да изтрие поне няколко години от ЕГН-то си. И понеже отдавна изличава възрастта, като боядисва косата и брадата си в катранено черно, следващата стъпка била да се сдобие с по-гъвкаво и снажно тяло, с което гордо да води малката на училище, пише в. „Уикенд“.

„Един ден просто реших да вляза във форма. Преди това не отдавах голямо значение на външния си вид и килограмите. Храненето е всичко в този живот. Чрез устата приемаме и здравето, и отровите, които ни морят. На мъжете, които не пушат като мен, им е адски трудно – хапва ни се”, издава от какво е трябвало да се откаже журналистът, за да постигне новия си вид.

Естествено, никак не съжалява за това жертване на комфорта. Всъщност дори подобрил здравето си и тена на лицето си.

Вече не се изкушавал толкова често от бърза храна и превръщал сядането на масата в ритуал, в който било важно не само съдържанието в чинията, но и компанията, разговорите и забавянето на темпото. Така с малки трикове, Ники се сдобил с добра фигура, и то почти неусетно.

От новата му форма най-голяма полза има дъщеричката му. Момиченцето било доста игриво и след като Кънчев посвалил тегло, сега вече можел да й прави компания в игрите на детската площадка. При всяка минута навън или сред природата двамата правили тренировка, която можела да замени всякакви фитнес уреди. Скачали, тичали, журналистът я вдигал и смъквал от катерушките – с две думи никак не му било леко. Тези занимания обаче били най-любимата му занимавка през седмицата и за нищо на света Ники не смятал да се лиши от нея.

 

БОДИЛАКС – билкова хранителна добавка срещу излишни килограми

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *