ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Този мъж се спаси от рак с конопено масло!

33-годишен англичанин е бил диагностициран през 2012 година с рак на дебелото черво. Лекарите били на мнение, че в най-добрия случай той ще живее само година и половина.

racДайвид Хибит доста време се опитвал да се справи с неприятни хемороиди – така медиците определили заболяването му, описват случая от medikforum.ru. С времето болките се засилвали и Хибит се подложил на по-обстойно изследване. Именно тогава истината излязла наяве. Клетникът се оперирал, след което се подложил на химиотерапия и лъчево лечение.

За жалост онкологичният проблем бил открит твърде късно – в организма на Дейвид вече се развивали метастази. Мъжът все пак не искал да се предаде; започнал да търси информация за алтернативно лечение, докато се подлагал на обичайните процедури в болница. Така попаднал на данни за въздействието на конопеното масло върху злокачествените клетки.

Считайки себе си за обречен човек, Дейвид заявил, че няма какво да губи; намерил съответния дилър и си купил конопено масло. За грам от него трябвало да плаща по 50 паунда. Как точно се е лекувал мъжът медиите не съобщават; ясно е само, че в момента той се счита за излекуван.
През януари 2015-а Хибит минал през обичайните контролни изследвания и буквално изумил лекарите си, демонстрирайки чудесно здраве. Онкологичните процеси били изцяло овладени. В крайна сметка лекарите преценили, че ракът на дебелото черво е излекуван, а Дейвид решил да се ожени за дългогодишната си приятелка.

Оцелелият човек разказал, че алтернативната му терапия не е така скъпа, както изглежда на пръв поглед – един грам конопено масло му стигал за цял месец. Той признава още, че маслото му причинявало обичайните симптоми на нарковъздействията, но при всички случаи би предпочел тях пред мъките на химиотерапията.

Ефектът на канабиноидите – съставки на конопените продукти, е обект на множество проучвания. Известно е въздействието им върху различни форми на рак, има лабораторни изследвания и наблюдения върху хора и животни. За жалост категорично твърдение, че конопеното масло лекува рак, специалистите не могат да дадат. Такава е официалната информация на експертите от Cancer Research UK. Оттам признават и това, че са им известни и други раково болни, които се подлагат на алтернативно лечение на свой риск. Единственото, което науката прави в подобен случай, е да проследи терапията и резултатите от нея.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *