ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Вълшебен еликсир топи килограми докато почиваме

Тази чудодейна напитка се приготвя за секунди, но сваля излишните ни килограми докато почиваме, гледаме телевизия и дори докато спим

Учени откриха вълшебен еликсир, който топи излишните ни килограми докато почиваме. Съставките му могат да бъдат открити във всеки дом, а приготвянето му отнема буквално броени минути, пише За жената.

От дълбока древност познаваме силата на пчелния мед и канелата. Техните лечебни свойства са признати от всички лечители, диетолози и хората, които искат да живеят и да се хранят здравословно.

Днес ще ви предложим този вълшебен еликсир, благодарение на който ще стопите излишните си килограми докато почивате, докато гледате телевизия и дори докато спите.

otslabvane-otvara
С този вълшебен елексир ще отслабвате през нощта

Както стана ясно нужните ви съставки са 2 суп. лъжици мед и 1 суп. лъжица канела, както и 250 мл преварена вода.

А ето и как се приготвя тази чудодейна напитка:

Сипете водата в съд и я сложете на котлона да се превари. След като е завряла водата, махнете я от огъня и я изсипете  канелата, докато е още гореща. Разбъркайте внимателно.

След като течността изстине, прибавете и двете лъжици чист домашен пчелен мед. Важно е да отбележим, че медът никога не се прибавя в горещата течност, тъй като се унищожават част от безценните му съставки за нашия организъм.

Вече еликсирът ни е готов. Сложете 1-2 резена лимон или 1-2 резена ябълка за аромат, вкус и заради полезните им витамини.

Разделете го на две дози.

Едната изпийте половин час преди да легнете вечер, а другата част след като станете от сън сутрин, на гладно. Оставете напитката да подейства на празен стомах, и едва след 20-30 минути можете да закусите.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

От първия до “Вълшебен еликсир топи килограми докато почиваме

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *