Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

С тази напитка ще стопите излишните мазнини около талията ви

Тази чудодейна смес ще ви помогне във всяка диета и ще премахне така неприятните мазнини около талията ви

Пролет е и всички ние се замисляме как да влезем във форма за предстоящите по-топли дни. Оказва се, че ще трябва да свалим няколкото килограма, които сме натрупали през зимата, както и да се отървем от излишните сантиметри от мазнините около талията.

Днес ще ви представим една рецепта за чудодейна смес, благодарение на която с лекота ще свалим ненужните ни мазнини в областта на корема ни, съветва ни mall359.com.

Доста любопитно е, че за приготвянето на тази напитка се използва банан – плод, който е изключително богат на калий и други полезни минерали, чрез които ще се опосредства изхвърлянето на натрупаните токсични вещества в организма ни.

Освен това експерти съветват бананите да ги комбинираме с ленено семе или с пресен спанак, защото това е ударна бомба, която ускорява нашия метаболизъм.

kilogrami
С тази вкусна и полезна напитка топите ненужните килограми

И така, за да стопите излишните мазнини около талията ви, ще са ви необходими следните съставки:

1 портокал

1 банан

1 суп.лъжица кокосово масло

½ чаена чаша обезмаслено кисело мляко

¼ суп. лъжица слян на ситно джинджифил

2 суп. лъжици ленено семе

2 суп. лъжици суроватъчни протеини

Всички тези съставки поставете в блендер и си пригответе хомогенна смес. Тази напитка, освен че е изключително полезна, е и много вкусна. Пийте по една кафена чашка всяка сутрин на гладно. След около 20-30 минути изпийте чаша хладка вода.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *