Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Кафе с масло – новата панацея срещу наднормено тегло

Ако обичате кафе и искате да сте саби, не го пийте чисто, а добавете към него масло

кафе масло Това кафе се нарича „палеотично“ и способства за бързото изгаряне на излишните килограми и намаляване на теглото.

„Масленото кафе“ е изобретено от известния американски специалист по здравословно хранене Дейвид Аспрей. Когато бил в Тибет той опитва една от традиционните напитки – чай, в който местните добавят масло от мляко на як. След редица експерименти с обикновени напитки и различни видове мазнини Дейв прави извода, че най-добрия начин да се избавим от излишните килограми е като си забъркаме здравословна смес от кафе и масло. При това не какво да е, а или рафинирано кокосово масло 3-4 капки, или краве масло (но без сол). Кафето е наречено „палеотично (да не се бърка с „палеотичната диета“).

Скоро необичайният начин на приготвяне на ароматната напитка става популярен сред жителите на Америка и Англия. Дейв Аспрей категорично заявява, че изобретението му дарява заряд от бодрост за 6 часа, позволява на хората да се справят с чувството на глад, кара организма да изразходва по-интензивно мазнини, преобразувайки ги в енергия.

Масленото кафе има малко повече калории и притежава необичаен, специфичен вкус. Малцина се решават да го добавят в менюто си. Някои твърдят, че то действително премахва умората, изпреварвайки зеления чай и други ободряващи напитки. Други, напротив, го обвиняват, че повишава нивото на холестерина в организма и може да провокира развитието на сърдечни и съдови заболявания.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

От първия до “Кафе с масло – новата панацея срещу наднормено тегло

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *