Маточина срещу шум в ушите

Маточината е отличен съюзник в борбата с този проблем

Ако често се появява шум в ушите, трябва да знаете, че той може да бъде знак за сериозно заболяване.

Задължително трябва да се прегледате при специалист и да установите причината, която го предизвиква.
Ако често „чувате” звън в ушите или бръмчене, страдате от силно главоболие, болки в ушите или обсесивна слабост, в никакъв случай не трябва да отлагате прегледа при специалист.

Маточината е отличен съюзник в борбата с този проблем
Маточината е отличен съюзник в борбата с този проблем

Причина за досадния шум в ушите може да бъдат редица заболявания на главата, на кръвоносните съдове, на главния мозък. Той може да е знак, че страдате от атеросклероза, вътрешноушно заболяване, прекъсване на вестибуларния апарат, проблеми със сърдечносъдовата система, заболявания на шийката на матката, гръбначна нестабилност или вегетативно-съдова дистония.

Най-лесният начин да се избавите от шума в ушите е като приемате всяка сутрин на гладно по 1 с.л. свежи плодове от касис със същото количество мед.
Плодовете се стриват предварително и се объркват с меда.
Ако сте установили, че шумът в ушите е породен от високо кръвно, залейте една супена лъжица сушени или свежи листа от къпина с чаша вряла вода. Пийте настойката на малки глътки.

Съчетанието на сок от червена боровинка със сок от цвекло също може да пребори шума в ушите. За целта се смесват равни части от двата сока и се пият сутрин на гладен стомах.
Чаят от маточина е отличен съюзник в борбата с шума в ушите. Можете да го овкусите с мед и сок от лимон. Пие се всяка вечер.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *