ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

С дископатията се разделихме по взаимно съгласие и с помощта на колана Нанобелт

Болките в кръста бяха токова жестоки, че направо ме препарираха

нанобелт На 43 години съм, казвам се Нина и съм от град Пловдив. Имам дископатия още от времето, когато бях на 30 години. Как се появи, защо се появи – не знам. Тогава строяхме къща с мъжа ми, може и нещо да съм се претоварила. както и да е. Пих капки, лекарства, какво ли не – идва и си отива, идва и си отива. Преди около 2 години пак се обади. Нова криза, сигурно заради малката, втората ми дъщеря, която беше доста пълничко бебе, и аз постоянно я носех насам-натам.

Четох, гледах, преценявах и реших да си поръчам колана Нанобелт. Ще излъжа ако кажа, че веднага като съм го сложила, съм почувствала облекчение. Не знам колко време е минало. Аз го взех през ноември и го носех цяла зима. По едно време стана топло и аз го махнах. Имах чувството, че нещо ми липсва. Беше ми съклетно, неудобно – все едно съм загубила нещо. Но най-интересното е, че болки нямах. Нямах болки нито с колан, нито без колан. За пръв път от много време почувствах пълна свобода. Който не е имал дископатия, той не знае как боли и ограничава тази болест.

Сега правя всичко спокойно. И без болка. Понякога, когато съм у дома и имам много работа слагам колана. Вече не го нося толкова редовно, колкото преди, но пък гледам да се застраховам, защото знам колко неприятно заболяване е дископатията.

Нина Кацарова от Пловдив

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *