Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Мощни витаминозни смеси срещу пролетната умора

Пролетната умора поваля слабия организъм

Ако напоследък се чувствате отпаднали, а пролетната умора се е превърнала във ваш постоянен спътник, време е да се вземете в ръце и да помогнете на организма си.

Предлагаме ви няколко мощни витаминозни смеси, с които ще преборите пролетната умора.
Те могат да бъдат приемани както от възрастните, така и от децата.
Би било добре в аптечката на всеки дом да има поне едно такова бурканче.

Пролетната умора поваля слабия организъм
Пролетната умора поваля слабия организъм

Вземете 5 сини сливи, 3 смокини, 1 с.л. стафиди, 3 кайсии, 2 ябълки и 2 резена лимон. Плодовете може и да са сушени. Поставете ги в подходящ съд и ги залейте със студена вода. Варете 15 минути на слаб огън. След това прецедете и приберете в хладилника. Пийте всяка сутрин на гладно по 1 с.л. от плодовата отвара.

Ако изпитвате затруднения да си набавите някоя от горепосочените съставки ви предлагаме друга също толкоз ефикасна рецепта, с която да преборите пролетната умора.
Вземете 800 гр.мед, 1 суров жълтък, 1 лимон и 1 портокал.
Изцедете сока на лимона и портокала и към него добавете яйчения жълтък и меда.
Взимайте по 1 с.л. всяка сутрин преди хранене.

Същият ефект има и третата рецепта. Необходими са ви равни части ръж, лимец и овес. Смелете зърната, след което ги залейте с гореща вода. Имайте предвид, че за 1 с.л. от тази смес ви е необходима 1 ч.ч. вода.
Залейте сместа с водата и я оставете да кисне два часа. След това изпийте запарката. Ако не ви допада на вкус, бихте могли да добавите мед на вкус. Тази рецепта е много подходяща и при анемия, пише saveti.framar.bg.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *