Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Масаж при болезнена менструация

Масажирайте бедрата си в продължение на няколко минути и поглаждайте вътрешната им повърхност по посока на мускула. Не натискайте силно. С лявата ръка обработвайте лявото бедро, а с дясната ръка дясното.

За да си направите масаж на корема легнете по гръб. Започнете от дясната страна. С възглавничките на пръстите на двете ръце в течение на 2 секунди притискайте ниско долу корема в областта на слабините. Продължавайте да го правите нагоре вдясно под ребрата и напречно през корема наляво, надолу, докато отново стигнете слабините. Линията на движение на пръстите ви трябва да образува обърната надолу буква U. Продължавайте да масажирате по същата схема като всеки път буквата става по-малка, докато стигнете центъра на корема. За да се избавите напълно от спазмите трябва да правите този масаж 2 пъти дневно. Започнете три дни преди началото на цикъла и продължавайте до неговия трети ден. Много жени твърдят, че след прилагането на този масаж в продължение на три месеца спазмите повече не са се появявали, съответно и необходимостта от масажа отпадала.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *