Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Уникален мозъчен тумор кара жена да се съблича на публични места

41-годишнината Лиан Лионс страда от рядко заболяване

 

събличане Това заболяване се нарича хамартом на хипоталамуса (доброкачествен тумор на мозъка). От безсилие жената се съблича на публични места. Лошото в случая е, че дамата не може да има никакъв контрол над това срамно, за някои, поведение. Тя просто не може да го управлява, тъй като туморът ѝ пречи, пише The Daily Mail. Жената има средно по 5 атаки на ден. Всяка трае от няколко минути до половин час.

По време на туморната атака жената губи контрол над себе си и често остава на публични места по бельо. Също така, при това състояние, се увеличава риска от инконтиненция. Тя не си спомня всичко, което се е случило по време на атаките. Според Лиан, туморът унищожава живота ѝ. Трудно е да се работи и да отглеждат деца при това положение. Още по-трудно е да си има приятел, любим или съпруг.

Хипоталамус хамартом провокира гърчове, загуба на съзнание и проблеми с паметта. Това разстройство се среща при един на един милион човека. Добре известно е, че 17-годишно момиче оцеля след операция за премахване на тумора – отстранява се част от мозъка в темпоралния лоб, или при нея е била извършена един вид лоботомия. Макар и живо, момичето е с влошено състояние. Премахване на тумора е възможно. Въпреки това, такава операция е извършена досега само веднъж – в Съединените щати. И цената е доста солена – 146 000 долара.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *