Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Билки за отслабване

Особено бодри може да ви направи една баня с кори от бреза. Сварете една шепа с кори от бяла бреза за десет минути в два литра вряла вода, прецедете и изсипете във ваната. Температурата на водата трябва да бъде между 37 и 40 градуса. Къпането трае 20 минути.

Много освежаващо действа банята с коприва. Накъсайте прясна коприва и оставете да съхне на проветриво място. Запарете 30 грама с 2 литра вряща вода, оставете на слаб огън в продължение на 15 минути, прецедете и излейте в приготвената за къпане вана. Водата трябва да има температура около 35 градуса. Къпането трае 30 минути.

Една баня със смърчови игли ще ви направи бодри през целия ден. Сварете 1 кг борови игли, най-добре с малко смола от смърч в 3 литра вода в продължение на 15 минути. Оставете да кисне 15 минути, прецедете и излейте в готовата вана. Къпането продължава 20 минути, темпаратурата на водата трябва да бъде около 37-38 градуса.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *