Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

11 ужасни убийци дебнат у дома!

Говорейки за смъртна опасност, обикновено си представяме нещо като ураган, торнадо или акули с чудовищни остри зъби

 

опасност В действителност смъртната опасност е много по-близо, отколкото си мислим. По-малко вероятно е да умрем от злополука или в ръцете на терористи, отколкото бавно да бъдем убити от познатите и безобидни на пръв поглед неща, които използваме всеки ден. И които се намират в собствения ни ден.

Ето само 11 от тях

1. Естери на фталовата киселина, съдържащи се в парфюми и тоалетни води. Изследвания са установили, че това вещество може да доведе до нарушения в развитието на бебета.

2. Подходяща комбинация от почистващи агенти (например, съдържащи се в белината и амоняка) може да доведе до освобождаването на токсични газове. Това отравяне с газ може да бъде фатално.

3. Като цяло, около 450 души загиват всяка година, защото са паднали от леглото.

4. Ако къщата е построена преди 1980 г., по стените ѝ може да има останало олово. До тази година повечето бои са били с високо съдържание на олово. Вече не са. Дори и това да е така, не се притеснявайте. В белия дроб трябва да попадне парче колкото 5 стотинки от отровната стена, за да предизвика смърт.

5. Повечето стайни растения са безвредни, но има и токсични екземпляри, особено опасни за малки деца.

6. Слънцезащитните кремове съдържа химични филтри, които могат да навредят на бременните жени и да доведат до нарушения при бебето.

7. Вещество, наречено парабен, съдържащо се в шампоаните и лосионите, е виновно за образуването на ракови тумори.

8. По отношение на малката точица мухъл, може би не трябва да се притесняваме особено. Но ако тя продължава да расте, то това може да стане причина за алергични реакции, пристъпи на астма, проблеми с централната нервна система, и дори рак.

9. В багрилото за коса съдържа вещество, наречено толуен, които изследователите, свързват с развитието на рак на кръвта.

10. Всяка година средно по 340 души умират в банята от подхлъзване.

11. Дезодорантите съдържат химическото вещество триклозан, което може да попречи на правилната работа на ендокринната система и мускулите.

Ние по никакъв начин не не искаме да кажем, че трябва да изхвърлите от къщата си всички домакински химикали и козметика. Разбира се, слънцезащитните средства спасяват кожата от рак. Ние просто искаме да сте наясно с рисковете, свързани с тези неща и да бъдете внимателни.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *