ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Полски коктейли за вечна младост „Пани Валевска“

Мария Валевска, по известна като Пани Валевска е уникална жена, успяла да оплете в любовните си мрежи дори самия Наполеон

пани валевска Тя единствена му остава вярна, дори и когато не е бил победител. Пани Валевска е очаровала аристократите със своята естествена красота и непреходен чар. Затова не е чудно, че полския народ ѝ е посветил цяла една козметична серия, която включва кремове и парфюми. Пани Валевска била известна с любовта си към билковите отвари, с които поддържала своето здраве и младежко излъчване.

Смесете по 1 супена лъжица изсушени листа от касис и риган и по 3 супени лъжици листа от къпина, малина и горска ягода. 1 супена лъжица от тази смес се изсипва в 2 чаши вряща вода. Слага се в термос за 20 минути, прецежда се и се пие по половин чаша на ден.

2-ри коктейл на младостта:

Смесете 2 ч.л. боровинкови листа, триделен бутрак, жълт кантарион, къпина и 3 ч.л. шипки, плюс 1 ч.л. мащерка. Сварете 1 ч.л. от тази смес в чаша вряла вода и се пие като чай.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *