ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Възстановяване на чревната микрофлора с народни средства

Възстановяване на чревната микрофлора с народни средства – една много ефективна процедура, която може да се направи у дома

 

чай И ако да се унищожат микроорганизмите, които живеят в червата, е сравнително проста задача, то да се възстанови полезната микрофлора не е чак толкова лесно.

За възстановяването на полезната микрофлора може да се ползва сладък микс от сушени плодове по избор и мед. В блендера може да смелите сушени плодове сурови ядки по избор. Една супена лъжица сутрин на гадно е достатъчно. Колкото по-дълго използвате тази смес, толкова по-добре.

Възстановяване на чревната микрофлора със средства на народната медицина може да се извърши чрез използване на класически зърнени култури. Например, много полезни са овесените ядки или елда. Сварени и оформени като каша, те са чудесна закуска. Препоръчително е да се добавят и сушени сливи. Също така за да се възстанови микрофлората много добре действа компот от сушени плодове. На обед хапнете салата от зеле с цвекло. Пийте чай с парче лимон и всеки ден изяждайте поне по 2 скилидки чесън.

Към всекидневното меню включете извара и кисело мляко. Вечер изпийте лек чай от сена и мента. Може да ги редувате.

Можете също така да пиете чай от семената на копър. Той е чудесен за храносмилането.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *