Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Бихте ли сменили млякото в кафето си за бучка масло?

Тази необичайна мания става модерна сред хората напоследък и се разнасят митове за това колко е здравословно кафето с масло…

kafe s masloТя се разпространява под маската на едно уважавано медицинско изследване, което било доказало, че това може да бъде полезно за диабет тип 2 и някои видове рак. На всичкото отгоре се рекламира като се обещава намаляване на теглото!

„Гениални” британци са измислили, че може да се ползва 1 лъжичка масло, което е направено от млякото на хранени с трева крави и една чаена лъжичка кокосово масло, като се счита, че това е все пак някакъв здравословен вариант.

Ако четете това по време на закуската и искате да станете част от най-новата модерна диетична прищявка, направете следното: Вземете една супена лъжица масло и го разбъркайте в горещото си кафе. Това удоволствие ви доставя невероятните 500 калории на чаша! Освен това има вкус на течност, изгребана от дъното на гюм за промишлено масло. Но това е най-новата мания за отслабване, която се разпростира в САЩ и сега се промъква към Европа.

Такива измислиците, казват критиците, насърчават най-лошото в съвременния нарцисизъм и ще ви помогнат да отслабнете, точно колкото бекон със сланина. Няма наука, която да подкрепи проповядването на диета, богата на наситени мазнини като средство за отслабване.

Проблемът е, че има огромен брой хора с наднормено тегло и доста със затлъстяване. Колкото повече се опитваме да отслабнем, толкова по-лошо става. Хората са просто отчаяни и не знаят какво да правят, поради което се връзват на всяка „модна диета”.

Що се отнася до вкуса на масленото кафе и твърдението, че напитката подобрява „умствената яснота“, ние не ви препоръчваме да опитвате. След като го изпиете ще имате един мазен, отвратителен вкус в устата за доста време. Дори за хората, които обичат масло, идва малко в повече да изпият кафето с мазните петна, образувани на повърхността.

При нас тази мода не е завладяла здравомислещия българин и дано не се случва, така че по-добре да кажем – „Да живее кафето с мляко!” и оставете маслото за препечената си филийка.

 

 

 

Какво се случва, когато пиете кафе?

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *