ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Пречистване с ленено масло за ефективно отслабване и здраве

В червата ни всеки ден се натрупват различни вредни вещества (токсини, отпадъци и др.)

Flax seeds and linseed oil Те не само причиняват дискомфорт, но и застрашават с развитието на по-сериозни заболявания в бъдеще! Ето защо понякога телата ни се нуждаят от нашата помощ. Днес разказваме за един от най-простите и ефективни начини за почистване – с масло от ленено семе.

Пречистване с ленено масло – уникална техника:

Метод първи.

Същността на този метод се състои в това, че на сутринта преди хранене се пият 2-3 големи лъжици леко затоплено ленено масло. След половин час трябва да се изпие чаша пречистена вода или вода от разтопен лед. След около 30-50 минутизапочва процеса на почистване. Това очистване става постепенно (обикновено над 20-24 часа). Продължителност: всеки ден в продължение на две седмици. По време на лечението обикновено може да загубите между 3 или 5 килограма наднормено тегло.

Втори метод

За почистване на тялото трябва да се подготвят предварително чаша ленено масло и 100-120 грама смляно в кафемелачка ленено семе. Смесват се двете съставки и се слагат в подходящ съд (използвайте само съдове от тъмно стъкло) и се оставя на тъмно място за 7-10 дни, като разбърквате от време на време. След този период, трябва да се взема от това средство една голяма лъжица 3-4 пъти на ден един час преди хранене. Продължителност на прием: 2-3 седмици.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *