ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Рецепти с прополис лекуват 40 болести

Смята се, че ако медът е нашата храна, няма да го вземаме като лекарство

прополис Прополисовата тинктура лекува над 40 заболявания, между които язва, гастрит и колит. Тя засилва кръвообращението, има диуретичен ефект и помага за жлъчеотделянето. Едно от най-важните й вълшебства е, че крепи имунитета и не дава на организма да се залежи от простудни, грипни състояния, белодробни и бронхити. Тя има антибактериално, антигъбично и антивирусно свойство. Помага при лъчетерапия.

При парадонтоза или афти венците се мажат с тинктура 2 пъти дневно или се разтварят 15 капки в 50 мл вода и устата се жабури. При язва 50-60 капки се разтварят в 1 ч.ч. вода или в 1 ч.ч. мляко. Взема се преди ядене в продължение на 21-28 дни. При ангина и фарингит в 1 ч.л. мед се разтварят 50 капки тинктура и гърлото се маже ежедневно. За профилактика от грип 15 капки се разтварят в 50 мл вода и се пият сутрин за месец.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *