Еликсир на младостта, предписан от древните викинги

Човек винаги е мечтал да бъде безсмъртен и да има вечна младост

младост В тази връзка има немалко рецепти, които са доказали ефективността си. Тези рецепти са не просто част от историческите и фолклорни традиции, но те са се запазили именно защото са били полезни.

Не губете време и направете тази невероятна напитка на древните викинги. Ако я комбинирате с контрастен душ сутрин, то гарантирано няма да се оплачете от болести не само през целия сезон, но и през живота си. А приятелите ви ще ви питат какво се е случило, че така сте се подмладили и разкрасили.

Смесете равни количества сушена шипка, натрошени и изсушени листа от коприва и сушени плодове от офика. Прибавете към сместа и листа от горски ягоди, сушени плодове и лавандула. Супена лъжица от ароматните билки се слага в чаша вряща вода и се оставя за точно три часа да се настои, а не да ври. И тогава се пие почти на един дъх (за предпочитане сутрин). Много полезна за хората, които имат натоварен ден, тази напитка дава жизненост на сутринта вместо кафе.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *