Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Сода бикарбонат – най-евтиното и най-безопасното и вероятно най-ефективното лекарство против рак

Лечението на рак със сода бикарбонат има претенцията да бъде алтернативно на убийствената за организма на болния химиотерапия

 

сода Философията на тази терапия е проста: тъй като е доказано, че туморите живеят в киселинна среда, те се атакуват чрез промяна на самата среда, тоест чрез нейната алкализация.

Ако се повиши нивото на рН в тъканите и органите, туморните клетки ще умрат от глад, тъй като няма да се хранят с „вкусни“ за тях вещества и няма да се размножават в подходящата за деленето им киселинна среда.

В книгата си Cancer is a Fungus („Ракът е гъба“) д-р Тулио Симончини отрича сочените от онкологията причини за рака – генетични, имунни и др., и твърди, че има нещо общо между киселите тумори и гъбата кандида. Тя също предизвиква безкрайно дегенеративно деление на клетките.

Тук човек би си помислил за лечение на рака с противогъбични медикаменти. Но се оказва, че той не се влияе от тях, а от содата за хляб, пише докторът.

Натриевият бикарбонат е познат от 1840 г. Започва да се използва за направата на хляб и сладкиши. Но хората откриват, че той не само прави тестеното изделие „бухнало и с пълнеж“, но и прочиства и лекува организма.

Грип, простуда и даже хронични заболявания стават лечими заради високото рН ниво на содата. Болният просто се е „вкиснал“ и тъканите му имат ниски рН стойности.

Д-р Симончини влива венозно 500 мл 5% разтвор на сода за около час 7 пъти за седмица. Инжектира го и директно в локален тумор (например в гърдата).

Слабото място на тази терапия е нуждата от обилно кръвоснабдяване – тя е само за богато кръвоснабдени органи. Метастази в костите например не се поддават на нея.

Д-р Марк Съркъс е другият фен на содата. В книгата си „Сода бикарбонат: терапия за бедни и богати“ той пише, че това е най-евтиното, най-безопасното и вероятно най-ефективното лекарство против рак.

За разлика от Симончини д-р Съркъс прилага и перорално лечение в комбинация с кленов сироп. И пак за разлика от него не е сигурен дали кандида е причина, или е следствие на тумора. Но и той смята, че това, което унищожава гъбичките, побеждава и тумора. Содата според д-р Съркъс помага на органите да укрепнат след отравянето им при химиотерапията.

Смесването на сода за хляб с лимон дава още по-добри резултати при лечение на рак, тъй като и содата, и лимонът поотделно имат антитуморен ефект. Освен това сокът от лимон лекува и кисти.

Причината е, че лимонът на свой ред повишава нивото на рН в организма, както прави и содата. Лимонът действа и срещу микроби и паразити, регулира кръвното и успокоява нервите.

20 изследвания от 1970 г. насам показват, че лимонът унищожава раковите клетки при 12 вида рак и така предотвратява образуването на метастази.

Болните трябва да приемат чаша лимонов сок с 1 ч.л. сода и няма да вредят на здравите си клетки, нито ще изпитат ужасните странични ефекти на химиотерапията.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *